Frank De Wolf Trio

JAZZCOMBO.BE!      Jazzcombo's voor alle gelegenheden

Frank De Wolf Trio:

Jazz in uw eigen favoriete bezetting

Contrabassist Frank De Wolf stelt geregeld, op vraag van organisatoren, een trio samen dat bestaat uit ervaren professionele muzikanten met wie hij geregeld concerteert. De meest gevraagde bezettingen zijn:

 

- piano, drums en contrabas : de origenele en meest gevraagde bezetting

- gitaar-zang, trompet en contrabas

- piano, bugel en contrabas


We stellen ze graag even aan u voor.​

Drums, piano, contrabas is een zeer geliefde bezetting bij veel muzikanten maar ook bij een breed publiek.

Helemaal in de traditie van het Oscar Peterson Trio of het Ray Brown Trio speelt Frank De Wolf met zijn trio het meest veelzijdige repertoire uit de jazz: swing, bossa-nova, ballads, salsa, funk, wals, enz.

Deze groep is een graag geziene gast op alle evenementen, van klein tot groot.

Zang-gitaar, trompet en contrabas is nog zo een toffe bezetting, vooral door het zeer populair repertoire: chanson, swing, musette, poppy tunes en latin grooves.

De jarenlange ervaring van zanger-gitarist Sam Stuyck en de veelzijdugheid van trompettist Angel Calvo Perez staan garant voor sfeervolle optredens. Contrabassist Frank De Wolf zorgt steeds voor het muzikaal fundament.

In het filmpje ziet u een sfeerbeeld van een optreden voor bewoners van een woonzorgcentrum te Zwijndrecht.

bugel, piano en contrabas is een triosamenstelling die -mede door de lyrische speelstijl van trompettist en bugelspeler Jan Muës- het publiek steeds aangenaam verrast.

Het wordt dan ook verwend met een brede waaier aan muzikale sferen en emoties: van vrolijk en speels tot ingetogen en melancholish, altijd  gekoppeld aan een onweerstaanbaar en meeslepend ritme.

Een plezier om naar te luisteren en zelfs te kijken!

bugel-zang: Jan Muës / piano: Nathan Kerstens / contrabas : Frank De Wolf